Syysflunssa tuli etuajassa. No, ehtii tulla toinenkin ennen talvea.

Suunnitelmat heittää kuperkeikkaa. Olin jo lähes päättänyt häipyä kaukomaille joksikin aikaa ja sen jälkeen vaihtaa työtä, ehkä alaakin. Laahustin aamuisin töihin mielenkiinnon menettäneenä miettimään mihin paljon kivempaan voisi päivänsä kuluttaa. Pomo oli sitten vainunnut mun lähtöaikeet ja tarjosi eilen mukavaa ylennystä nykyisellä osastolla, palkankorotuksineen.

Hieman ironista, vai mitä? Vuosia paiskin tosissani töitä ja haaveilin vastuullisemmasta hommasta. Sitten kyllästyin ja aloin suhtautua työhön melko välinpitämättömästi - ja saan ylennyksen. Konttorirotat -leffan nähneet osaa ehkä kuvitella tilanteen (hyvä leffa muuten, suosittelen kaikille konttorityöntekijöille). En vastannut pomolle vielä mitään, tämän viikon aikana pitäisi antaa tuomio.

Pysynkö aiemmassa päätöksessäni vai vielä aikaisemmassa toiveessani vastuullisemmasta duunista nykyisessä firmassa? Ei mulla kyllä ole hajuakaan mihin hyppäisin jos lähtisin. Ojasta allikkoon, todennäköisesti. Nyt on onneksi aikaa miettiä kotona flunssassa, päikkäreiden välissä.

Siitä puheen ollen, voisi taas olla aika kellahtaa vällyjen väliin. Onhan tässä jo pari tuntia oltu hereillä. Kirjottelen taas jossain välissä.