Huomenta.

Heittäydyin "pitkästä" aikaa eilen viihteelle, lähdin väsymyksestä huolimatta parin kaverin kanssa paikalliseen. Ja sieltä vielä jatkoille. Koira napattiin mennessä kyytiin taksiin. Kotiin palailin yhdetoista maissa aamupäivällä. Huono puoli tässä on se, että oli suhteellisen hauskaa. Vaikea vakuuttaa itselleen jatkossa, ettei kannata lähteä baariin. Eikä se nyt kannattaisikaan kun on pikkujoulukausi käynnissä. Ainakaan yksistä tuskin pääsen luistamaan kun järjestän ne itse. Joku päähänpisto sekin. Pelottaa hieman, että siitäkin tulee hauskaa.

Facebookiin tutustuin vihdoin perjantaina. Kaveri sai houkuteltua mut sinne koulussa ekan oppitunnin aikana ja siellä sitten menikin loppupäivä. Musta se on jotenkin sekava ja hämärästi hallittu juttu. Ilmeisen suosittu siitäkin huolimatta.

Mitä muuta? Ei mitään. Joulu hengittää niskaan ja kelit sen kun huononee. Hesassa ainakin on satanut vettä koko päivän. Tai oletan ainakin niin, nukuin pikku päikkärit klo 12-18... Saa nähdä tartteeko ensi yönä nukkua ollenkaan, varsinkin kun kiskasin pari kuppia kahvia äsken. No, maanantaina väsyttää aina joka tapauksessa.

Taidan mennä katselemaan Talentia. On niin lahjakas olokin. Järjestäisipä joku hunningon SM-kisat.