Heip.

En sitten laittanutkaan pillejä pussiin opiskelujen kanssa, ainakaan vielä. Yritän käydä kursseja uusiksi ja saada kurottua muuta ryhmää kiinni. Aika epätoivoinen yritys, mutta kokeillaan kuitenkin niin ei jää harmittamaan.

Muuten elämä jatkuu samaa rataa. Vähähiilihydraattisen ruokavalion aloittamista suunnittelen ensi viikon lopusta, alkuviikosta on Laskiaista, Runeberginpullapäivää, osastokokousta ym. joten olisi turha vielä edes yrittää. Tai turhan vaikeaa. Kiinnostaa tietää millainen olo vähähiilarisesta dieetistä tulee eikä haittaisi vaikka muutama kilo tipahtaisi samalla. Perinteiset joulukilot koristaa uumaa edelleen, mihinkäs ne töissä istumalla ja kotona röhnöttämällä häviäisivät. Liikuntaa tietenkin pitää lisätä myös, vaikka huomenna alkavat iltaopiskelut rajottaakin vapaa-aikaa entisestään :(

Tämä talvi on tähän mennessä mennyt huomattavasti paremmin kuin edellinen. Mieliala oli silloin todella matala jostain syystä, oikeastaan jumitin illat ja viikonloput lähes aina yksin kotona jaksamatta tehdä mitään. Pelkäsin etukäteen tätä talvea, kuten olen jossain vaiheessa täällä hermoillutkin, ilmeisesti kuitenkin turhaan. Toivottavasti kehitys jatkuu samaan suuntaan. Asialle ei varmaan ole mitään yksittäistä syytä. Koulu stressasi viime vuonna selvästi enemmän, lääkitys oli täysin päin peetä, elämäntilanne muutenkin ikävä. Ei kai siihen muuta tarvitakaan. Tänä vuonna en ole edes käynyt terapiassa, enkä aio mennäkään. Ei tunnu että olisi tarvetta, ei ole ollut vähään aikaan. Eiköhän kuusi vuotta riitä.

Talvi saisi pikkuhiljaa tulla. Pikkusen ankeeta tällanen harmaus. Pääsisi edes luistelemaan, oikealle jäälle. Mutta kun ei. Yhtä räntää ja loskaa. Koiranomistajan painajaiskelit, koira kantaa kuraa sisälle kilokaupalla joka lenkin jälkeen. Kai tähän on vaan totuttava ilmastonmuutoksen myötä, tuskin sellaista perinteistä "kun minä olin nuori" -talvea enää tulee tänne etelään kertaakaan. Tammikuussa kotiutuvat muuttolinnut on aika laiha lohtu tässä tilanteessa.

Jep. Näin täällä tällä kertaa. Nyt suihkuun. Hyvää alkavaa viikkoa!