Pitkästä aikaa.

Viime aikoina olen pistänyt elämää uusiksi monellakin saralla, siinä samalla on jäänyt blogin päivitys hieman vähemmälle eli unohtunut kokonaan. Ensinnäkin päätin pistää pillit pussiin opiskelujen kanssa. Motivaatio on kadonnut ajat sitten enkä ole saanut tehtyä kouluhommia käytännössä ollenkaan. Todennäköisesti jätän oven raolleen koulun suuntaan niin että mahdollisesti voin jatkaa opintoja jos myöhemmin siltä tuntuu (tuskin), mutta toistaiseksi en ainakaan halua jatkaa. Käytännön asiat keskeytyksen suhteen on vielä hoitamatta, mutta työn alla.

Toisekseen olen, kuten aiemminkin mainitsin, tapaillut erästä viehättävää ja fiksua nuorta miestä tässä parin kuukauden ajan. Eilen viimeksi oltiin yhdessä liikenteessä ja ilmeisesti olisi tarkoitus keskustella jatkosta ensi viikolla. Mutta ei siitä sen enempää. Hauskaa ja monin tavoin miellyttävää on kyllä ollut.

Mitäs vielä. Kuntoilua olen yrittänyt aloittaa uudelleen, kuten puoli Suomea näin joulun jälkeisinä viikkoina. Tällä kertaa liikunta voisi jopa jäädä tavaksi jos ja kun koulu ei ole enää viemässä kaikkia mehuja (joita työ ei ole ehtinyt puristaa pellolle). Katsotaan jääkö haaveeksi.

Töissä hommat jatkuu samaa rataa. Kehityskeskusteluissa sateli sen verran kehuja että korvat punotti, tuli huono omatunto niistä viime vuoden päivistä kun ei väsymykseltä ja masennukselta meinannut saada edes tietokonetta käyntiin. Jotenkin on alkanut konttorihommat kyrsiä, mua ei todellakaan ole luotu kyhjöttämään paikallaan tuntikausia. Joinain päivinä tekisi mieli lähteä kadunlakaisijaksi tai ojankaivajaksi, mutta räntäsadepäivinä en ole ihan niin varma...

Eli kiirettä on pitänyt. Muiden blogeja olen kyllä käynyt lueskelemassa säännöllisen epäsäännöllisesti, vaikken juurikaan ole kommentoinut kirjoituksia. Mielessä olette kyllä olleet, te kaikki "tutut". Varmaan jatkossa tulee taas kirjoiteltua itsekin enemmän kun tilanne hieman rauhoittuu. Ensi viikollakaan ei ole käytännössä mitään ohjelmaa työn lisäksi. Tyhjä kalenterin aukeama on harvinaisen kaunis näky. Pitää varmaan repäistä sivut irti ja laittaa seinälle kehyksiin :)

Tässä näitä kuulumisia. Nyt taidan valua sohvalle Hesarin seuraan, palailen taas asiaan!