Kaverin tapaaminen peruttu. Jo toinen viimehetken peruutus reilun viikon sisään. V***u. Sapettaa. Odotin koko viikon että pääsisi juttelemaan muiden kuin työkavereiden kanssa. Huomenna pitäis yrittää tapaamista uudelleen, mutta en ole kovin vakuuttunut sen onnistumisesta sillonkaan. Hapannaamapäivä.

Tyhjä olo. Yksi kaveri aloitti loman ja lähti mökilleen, kolme kaveria on viikonloput pääsääntöisesti töissä. Yksi muutti seitsemänteen taivaaseen alettuaan seurustella, sitäkään ei kovin usein enää näe. Yksinolo ei ole sama asia kuin yksinäisyys, mä viihdyn välillä ihan hyvin yksin. Itse asiassa tarvitsen yksinoloa joskus. Kesällä olisi kiva kuitenkin käydä jossain, olla ulkona, tehdä jotain porukalla. Ladata akkuja, syksystä tulee hemmetin kiireinen taas, enkä haluais ajatella sitä vielä yhtään. Itsekseen ollessa ajatukset ajautuu turhan helposti niihin ikäviin ja raskaisiin asioihin, alkaa huolehtia ja murehtia vanhoja ja tulevia asioita. Tarttis jonkun potkimaan pehvalle turhasta synkkyydestä. Ai, synkkyydestä tulikin mieleen, tein äsken jonkun persoonallisuustestin. En tiedä miten luotettava se on (ei kovin, varmaan), mutta sen mukaan mä olisin luonteeltani iloinen ihminen (???).

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 20 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti

--------*------------

Introvertti

Käytännöllinen

---------*----------

Intuitiivinen

Ajattelija

------------*--------

Tuntija

Impulsiivinen

--------*------------

Harkitsija

(ppmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

---

Heh, toi liikaa juhliminen muiden mielestä varmasti pitää paikkansa. Jostain syystä ihmiset kuvittelee mun olevan aina menossa, vaikka omasta mielestäni mä oon melkein aina kotona. Työhön liittyvät asiat pitää myös aika hyvin paikkansa.

Siitä iloisuudesta vielä, ehkä mä tosiaan oon ulospäin suhteellisen "iloinen" tai vaikutan siltä. Pomo oli kevättalvella tosi yllättynyt kun kerroin sille että kärsin masennuksesta, se ihmetteli miten voin olla kun oon niin iloinen ja nauravainen ihminen. Mä yritän välttää asioiden märehtimistä ja synkistelyä, kun ei se mitään auta. Siihen saattaa vaikuttaa sekin, että kipeistä asioista ja ongelmista puhuminen on mulle tosi vaikeata, kun ei niistä pentuna saanut kotona puhua. Kulissit, kulissit. Ne pitää pitää pystyssä vaikka henki menisi. Show must go on.

Tjaah, tämä ilolintu taitaa nyt lähteä ulos kävelemään. Aurinkokin yrittää kurkistella pilven raosta. Palaan ehkä asiaan illemmalla.