Huomenna on perjantai. Ja Taiteiden yö. Kaksi hyvää tekosyytä ryypätä. Toisaalta mulle tulee vieras toiselta paikkakunnalta, joten riski juomiseen on aika olematon. En usko että hänen kanssaan tulee mentyä baariin tai kotonakaan kippisteltyä. Höh.

Mä olisin toivonut kunnon haastetta, vappuaatto kehiin! Uusi vuosi! Loma ja terassikelit! Ainahan pahinkin tuurijuoppo yhden tavallisen viikonlopun selviää kun on muuta ohjelmaa. Seuraavana viikonloppuna on koulua pe ja la, joten en ennen vanhaankaan (hah, mikä ilmaus) olisi juonut tippaakaan pe. La olen luultavasti liian väsynyt mihinkään joka tapauksessa.

Kolmen viikon päästä onkin sitten kunnon testi, firman ryyppäjäiset. Siinä vaiheessa olen mahdollisesti ollut jo selvinpäin niin pitkään, että alkaisi maistua. "Voihan sitä nyt juoda kun muutkin. Kerrankos sitä täällä ollaan." Ja kerran vaan oltaisiinkin jos kunnolla onnistuisi mokailemaan kännissä. Ei hyvä.

Pitäkää peukkuja! (Heh, kirjotin ensin vahingossa "pitäkää paukkuja". Jonkinlainen freudilainen lipsahdus? Pitäkää paukkuja piilossa...)