Nappasin Tiinalta tällaisen meemin. Harvoin viitsin näitä täytellä, mutta tämä oli harvinaisen hyvä. Lyhentelin sitä vähän.

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
Pituus. Talvi on ok, mutta liian pitkä. Vähän kuin väkisin pitkitetty leffa, ei toimi. Kuukausi riittäisi kylmyyttä ja pimeyttä.

KEVÄÄSSÄ
Kevät on hyvää aikaa. Silloin ottaa ehkä eniten päähän se, ettei aika riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Koulussa ja töissä yleensä kiireistä aikaa.

KESÄSSÄ
Tunne, että pitäisi olla kokoajan tosi hauskaa ja nauttia vaikka väkisin. Jostain syystä mulle tulee huono omatunto, jos kauniina kesäpäivänä ei vain jaksa olla ulkona suunpielet korvissa.

SYKSYSSÄ
Syksyssä harmittaa se mitä se enteilee: talvea. Välillä, ei tosin tänä vuonna, syksy on tosi rumaa aikaa. Mätäneviä, ruskeita lehtiä, paljaita puita ja mutavelliksi puuroutuneita kävelyteitä.

KOULUSSA
En edes aloita tästä... kaikki.

LEMMIKISSÄSI
Koiralla on joku vialla. Se on saanut pari päivää jotain kohtauksia, yrittää ikään kuin yrjötä, mutta mitään ei tule ulos. Heräsin sen korinaan monta kertaa viime yönä enkä tiennyt mitä sille pitäisi tehdä. Kun kohtaukset kuitenkin menee nopeasti ohi, ruoka maistuu ja se on muuten normaali itsensä. Toivon, että sillä on vain jotain kurkussa, vaikkei siellä mitään näy. Huolestuttaa silti valtavasti. Jos meno jatkuu samanlaisena niin vien sen tietenkin elukkalekurille. En uskalla edes kuvitella miten mulle käy jos koiralla on jotain vakavaa. Pois, paha ajatus.

Muu ei koirassa riso kuin tuo tauti tai mikä onkaan.

POLKUPYÖRISSÄ
Omassa kiukuttaa ilman pumppaaminen kumeihin, raskasta, rasittavaa ja kaikin puolin inhottavaa puuhaa. Lykkään viimeiseen asti.

KORKOKENGISSÄ
Vaikea kävellä. Tosi noloa jos kompastuu kunnon korkkareilla. Pitikö laittaa 10 cm korot, niin.

VANHUKSISSA
Asettuvat joskus muiden ihmisten yläpuolelle, ottavat asiakseen huomautella ilkeästi ja tarpeettomasti kanssaihmisille ja kokevat olevansa itse arvostelujen ulottumattomissa.

PIKKULAPSISSA
Vanhemmat, jotka haluavat lapsia mutteivät niiden mukana tulevaa (kasvatus)vastuuta. Kivempi olla ihan vaan kaveri kun tyhmä vanhempi, joka kieltää tekemästä kaikkea kivaa, kuten kiljumasta täyttä kurkkua julkisella paikalla. Miksi lasten muuten aina pitää huutaa? Eikö niitä muuten kuunnella?

MIEHISSÄ
Hmm. Vaikea keksiä sellaista piirrettä, joka pätisi erityisesti miehiin yleistämättä rumasti. Monelle miehelle tuntuu olevan suorastaan mahdotonta asettua toisen asemaan, ottaa naisen tunteita ja erityispiirteitä huomioon. Eli jos hän itse ei erityisemmin kaipaa esim. läheisyyttä ja huomionosoituksia niin eihän nainenkaan niitä kaipaa. Naiselle miehisten piirteiden erottaminen näyttäisi olevan helpompaa, tosin se ei vielä tarkoita että kaikki niitä viitsisivät arvostaa ja huomioida.

NAISISSA
Hössöttämien. Juoruaminen. Vaikeus olla oma itsensä, lankeaminen kaikenlaisiin rooleihin (hyysäävä äiti puolisolle, kylmä ja laskelmoiva uraohjus, hyvä jätkä miesporukassa).

IHMISISSÄ YLIPÄÄNSÄ
Lyhytnäköisyys, itsekkyys, omien ongelmien paiskaaminen muiden niskaan. Välinpitämättömyys.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Synttärit on kiva asia, ne vain tulee liian usein.

RADIOSSA
Tästä pitää kertoa yksi ajankohtainen juttu: musta on tullut vihdoin aikuinen. Vaihdoin pitkän harkinnan jälkeen töissä radiokanavaksi aikuisten kanavan aiemman nuorisojumputuskanavan sijaan. Vannoin melkein 10 vuotta aikaisemman kanavan nimiin. Nyt ei vain enää hermo kestänyt käsittämätöntä musaa (ja samaa biisiä kolme krt työpäivän aikana) ja juontajien juttuja asioista, jotka ei enää liippaa mun elämää. Tämä oli iso askel mulle. Tunnen itseni vanhemmaksi kuin koskaan (ehkä siksi, että olen vanhempi kuin koskaan, duh). Muuten uusi kanava on ihan ok, mutta välillä nousee verenpaine uskomattoman huonojen biisien takia. Kuka haluaa kuulla Celine Dionia joka päivä??


TELEVISIOSSA
Tosi-tv. Huonojen ohjelmien koukuttavuus. Hyvien asiaohjelmien vähyys.

VITUTTAAKO SINUA USEIN?
Ei. Turha tuhlata energiaa kiukutteluun. Montaa tässä lueteltua asiaa lähinnä ihmettelen tai muuttaisin jos voisin, mutten istu kotona harmittelemassa tilannetta ja hautomassa kostoa. Celine Dion vituttaa ihan oikeasti. Sille haudon kostoa.

VITUTTIKO SINUA TÄTÄ KYSELYÄ TEHDESSÄ?
Ei, tämä oli oikein rentouttavaa.

Lisäys klo 19.30: Selvisi, että koiraa vaivaa kennelyskä. Sitä on kuulemma nyt liikkeellä. Ei ole vakavaa, huh. Ikinä en ole kuullut että koira kuulostaa noin pahalta. Tai mikään muukaan. Paitsi Celine Dion.