Joutava viikonloppu. Tai sunnuntai ainakin. Eilen kävin kaverin kanssa Linnanmäellä. Sea Life oli (edelleen) hieno paikka, kaloissa ja muissa merenelävissä on jotain oudon rauhoittavaa. Muuallakin kuin lautasella. Hätkäyttää, kun hai ui muutaman kymmenen sentin päästä pään yli. Aika vonkaleita ovat. Paljon mainostettu Valoshow sen sijaan oli naurettava. Ei siellä mun mielestä ollut sen enempää valoja kuin muutenkaan pimeän aikaan. Muuta ohjelmaa ei ainakaan siihen aikaan ollut kuin maksullisia pelejä ja kojuja, osa laitteista oli auki. Lisäksi sisäänpääsystä piti maksaa, normaalistihan Lintsille pääsee ilmaiseksi sisään. Hauskaa oli joka tapauksessa.

Tänään on ollut tylsä jumituspäivä. Sadepäivinä ja pakkasella hatuttaa asua tässä onnettoman pienessä luukussa. Kun vaihtoehtoja olemiselle on tasan kaksi: lojua sängyllä tai seistä ulkona sateessa. Olis kiva kun kämpässäkin mahtuisi tekemään jotain, täällä kun ei saa edes Hesaria läväytettyä kunnolla minnekään. Lebensraumia tarttee!

Koira on onneksi jo melkein terve. En silti uskalla (lue: jaksa) vielä lenkkeilyttää sitä kovin paljon. Sateessa ainakaan. Ehdin säikähtää kunnolla ennen kuin selvisi mikä sillä on.

Mulla ei ole oikein mitään sanottavaa nykyään. Jorisen joutavia viime päivien tapahtumista. Työ ja opiskelu vie mehut, ei riitä energia muun puimiseen. Kuljen päivästä toiseen haamuna. Aavistin, että näin käy taas syksyn tultua. Ei oikein kiinnosta itseänikään omat kirjoitukseni. Ehkä tämä tästä. Koittakaa jaksaa.