Huh. Melkoista pyöritystä ollut viime aikoina. Nyt tilanne näyttää tasaantuneen jonkin verran. Tähän liittyy osaltaan muuan toinen henkilö, joten en voi puida asiaa kovin tarkkaan täällä. Musta ei olisi reilua, että julkisesti kertoisin toiseen liittyviä henkkoht asioita. Tyydyn toteamaan, että eräänlaisesta yhteistyöstä on kyse. En vielä tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua tai osoittautuuko ratkaisu pidemmän päälle hyväksi päätökseksi, mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaa ihan hyvältä. Olen iloinen, siis.

Muuten elämä on ollut sitä samaa, työtä ja opiskelua. Työssä tahti kiihtyy vuodenloppua kohti ja opiskeluissa siintää jo horisontissa se iso projekti, jota aiemmin syksyllä lykkäsin. Nyt on se vaihe menossa, kun harmittaa etten hoitanut sitä ajallaan. Toisaalta tiedän kyllä ettei rahkeet olisi riittäneet siihen. Olisihan se ihanaa, jos se olisi ohi, mutta minkäs teet. Turha jossitella.

Mieliala on ollut nyt parempi kuin joku aika sitten. Helpotus, rupesi jo olemaan aika matalalla tuossa syys-lokakuussa. Meinasi huumori loppua tosissaan.

Nyt täytyy lähteä käymään kylässä kaverilla. Hyvää viikonlopun loppua!