No joo. Yöllä kotiin tullessa ajattelin, että koko ilta oli pelkkää rahan, meikin ja aivosolujen tuhlausta. Ihan ok oli kait, muttei mitenkään hirveän hauskaa. Semikivaa.

Ei meinattu kaverin kanssa päästä yhteisymmärrykseen paikan valinnan suhteen, joten päädyttiin kompromissina irkkubaariin. Se on viihtyisä paikka, mutta olin ajatellut että mentäisiin johonkin tanssipaikkaan. Niin me myöhemmin mentiinkin, mutta just sellaseen ruotsinlaivatunnelmaa maissa -tyyppiseen 35+ -miesten syrjähypyn metsästystantereelle. Parempi sekin kuin teinipaikka tai joku Sedun koristeihmisten esittäytymislava.

Krapula ei onneksi ole paha. Alkoholiannoksia meni seitsemän ja muutama tupakkakin. Kummasti ruvennut taas maistumaan molemmat. Olen parin kk ajan pitänyt juomapäiväkirjaa eikä se kovin ruusuiselta näytä. Pitää taas skarpata, hitto. Onneksi tänä vuonna ei näytä tulevan mitään pikkujouluputkea, toistaiseksi ei ole tiedossa yksiäkään. Työnantaja on lopettanut pikkujoulujen pitämisen, mikä on varmasti fiksu päätös. Omituinen tapa suomalaisilla firmoilla järjestää työntekijöille vuosittain tilaisuus nolata itsensä työkavereiden ja esimiesten edessä ja hyvällä tuurilla jopa pilata uramahdollisuutensa.

Ajattelin etten enää tämän vuoden puolella lähtisi ollenkaan ulos. Miksi lähtisin? Ei sieltä saa kuin pahan mielen ja pään kipeäksi. Kotonakin voi jumittaa. Ehkä sitten keväällä taas. Talvella ulos lähteminen on muutenkin piinallista, todella tyylikästä lyllertää baariin toppatakissa ja ensimmäiset puolituntia kuoriutua talvivaatteista. Lähtiessä saa taas toppautua uudelleen ja siitäkin huolimatta hytistä tunnin taksijonossa joka ei liiku. Joo ei. Palataan asiaan kun käpyrauhanen taas heräilee talviuniltaan. Ellei se ole turhautunut, masentunut totaalisesti ja vaipunut ikiuneen.

Kellojen siirto on muuten aivan mahtavaa. Siinä tuntee itsensä vähintään jumalaksi kun siirtelee kellon viisareita taaksepäin ja näin olleen saa itsellen tunnin lisää aikaa vapaapäivänä. Se tuntihan tulee tietenkin siihen väliin kun kelloja siirtää. Ja aika todella lisääntyy eikä vain vaikuta siltä. Mun mielestä kelloja voisi siirrellä useamminkin, vaikka joka viikonloppu. Mutta vain taaksepäin.

Eipä muuta, lähden haukkaamaan happea ulkoilmaan vaikkei siellä kovin mukavalta näytä.